Babykamers, mijn favorieten

Op deze pagina vindt u een overzicht van babykamers die ik ingericht heb. De meest recente babykamers worden als eerste getoond. Ik kan aan huis komen en meedenken een bestaande babykamer van een nieuwe look te voorzien en een nieuwe sfeer te geven aan de hand van accessoires of een muursticker. Alsof u weer een nieuwe babykamer heeft!

Wanneer u tot na de geboorte het geslacht van uw baby voor uzelf wilt houden, is het mogelijk op basis van neutrale kleuren uw babykamer in te richten. Zo kan iedereen blijven speculeren of u nu een dochter, zoon of misschien wel allebei verwacht.

Een duokamer voor uw baby en kind is ook mogelijk. Als u woonruimte beperkt is en uw kinderen gezellig op één kamer slapen, kan ik u helpen ruimte en eigen plek voor alle kinderen apart te creëren. Waarbij ieder kind zich bijzonder voelt en niet het gevoel heeft een kamer te moeten delen. Zo krijgt iedereen zijn eigen slaapruimte.

Contact voor meer inspiratie

Voor vrijblijvend advies en vragen kunt u hier contact met mij opnemen. Als u op zoek bent naar inspiratie, specifieke wensen heeft of om een moodboard samen te stellen. Ik houd rekening met uw wensen.

Lieve groeten,

geschreven Claudia

Ballie

Roomzzz babykamers Ballie

Sterrenkamer

Roomzzz impressie babykamer Sterren

Woezel & Pip

Roomzzz babykamer woezel & pip

Flub de vis

Roomzzz kinderkamer Flub de vis kamer