Kinderkamers, mijn favorieten

Met veel plezier heb ik onderstaande kinderkamers ontworpen, gestyled en ingericht. Klik op de betreffende foto om een impressie van de kamer te krijgen. Uw kinderen groeien op van peuter, kleuter, kind, tiener en puber. Met elk budget is het mogelijk om hun slaapkamer met hen mee te laten groeien. Dit kan door middel van het wijzigen van kleine accessoires waarmee een nieuwe look en feel van de kamer gecreëerd wordt, tot volledige restylen door alles anders aan te kleden. Of een eigen ontwerp voor een bed of kast toe te voegen aan de kamer.

Het is ook leuk om samen met uw kind creatief aan de slag te gaan, een moodboard op te stellen, kleuren bepalen, accessoires uit te zoeken. En alles samen op te bouwen en in te richten. Van stoere jongenskamer, naar zachte aarde tinten, een glitter & glamour meisjeskamer tot ik zet mij lekker tegen alles en iedereen af kamer.

Een duokamer voor uw kinderen is ook mogelijk. Als u woonruimte beperkt is en uw kinderen gezellig op één kamer slapen, kan ik u helpen ruimte en eigen plek voor alle kinderen apart te creëren. Waarbij ieder kind zich bijzonder voelt en niet het gevoel heeft een kamer te moeten delen. Zo krijgt iedereen zijn eigen slaapruimte.

Contact voor meer inspiratie

Voor vrijblijvend advies en vragen kunt u hier contact met mij opnemen. Als u op zoek bent naar inspiratie, specifieke wensen heeft of om een moodboard samen te stellen. Ik houd rekening met uw wensen.

Lieve groeten,

geschreven Claudia

Strandkamer

Roomzzz kinderkamer strand

Autokamer

Roomzzz kinderkamer auto

Boomhutkamer

Roomzzz kinderkamer boomhut et glijbaan

Steigerhouten werkplek

Roomzzz kinderkamer Steigerbuizen werkplek & opbergkist

Superheldenkamer

Roomzzz superheldenkamer batman wnadpaneel met lamp erachter

Forest Room

Roomzzz kinderkamer Forest