Een fantastisch nieuwe kinderkamer van Roomzzz, met het thema Forest.

Deze kamer straalt rust uit, de Forest kamer ademt natuur! Door het gebruik van natuurlijke producten en het gebruik van natuurlijke kleuren wordt dit bereikt.

Het bed in de Forest kamer is een echte eyecatcher. Door het gebruik van heuse takken, is het bed niet alleen origineel, maar straalt het ook rust en natuur uit! De takken van het bed zijn bevestigd op een frame van steigerhout, hiermee krijg je het gevoel dat je in het bos slaapt. Om het gevoel van het Forest verder te creëren is de muur behangen met een patroon van bomen. Om lekker te kunnen lounchen in deze bosrijke omgeving, is er een heerlijke chilplek gemaakt onder het bed.

Om deze redelijk kleine kamer optimaal te kunnen gebruiken, is er een op maat gemaakte kast gemaakt, deze valt precies achter de deur weg. En door de flinke hoogte (2.60 cm), zit er ontzettend veel kastruimte in de kast.

Maar ook aan speelplezier is gedacht, een grote opbergkist. Een kist die niet alleen fungeert als opbergruimte voor erg veel speelgoed, maar die ook gebruikt kan worden als speeltafel. Rij het krukje ervoor en …spelen maar!