Claudia Jansen – Otten

Mijn interesse voor het ontwerpen, inrichten en stylen van babykamers en kinderkamers komt voort uit de passie en liefde voor onze 3 mooie kinderen. Enkele van mijn ontwerpen heb ik voor onze eigen kinderen gemaakt. Ik ben creatief en handig en ik vind het heerlijk deze eigenschappen te uiten in geweldige ideeën. Ik heb zowel voor meisjes als voor jongens kamers ontworpen en gestyled. Soms met alleen een kleine wijziging van het behang, een toevoeging van kleine accessoires zoals een muursticker of behangboom of een nieuw dekbed. Tot het volledig zelf ontwerpen, uitwerken, zagen en in elkaar zetten van een complete inrichting.

Er zijn diverse mogelijkheden, voor elke wens en budget. Hier kunt u de verschillende pakketten vinden. Heeft u enorm veel leuke ideëen en inspiratie en ontbreekt het u aan tijd om het uitgewerkt te krijgen of zelf te doen? Neem hier contact met mij op. Ook als u alleen interesse heeft in de benodigdheden (boodschappenlijst), kleurnummers of waar mijn gebruikte spullen verkrijgbaar zijn.

Heeft u op Instagram of Pinterest mooie inspiratie opgedaan en komt u er zelf niet helemaal uit? Graag kijk ik samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie is. En wat mooie en inspirerende alternatieven kunnen zijn.

Ik kom voor een gratis intake* eerst bij u langs. Uw wensen, mogelijkheden en verwachtingen worden dan besproken. Heeft u andere wensen die niet in de pakketten beschreven staan of wilt u dingen combineren? Dat kan, in overleg is veel mogelijk!

* Intake vindt plaats exclusief € 0,19 km reiskostenvergoeding vanaf 15 km vanuit Zevenaar. Kilometers worden aan de hand van Google Maps berekend.

profiel Claudia Jansen - Otten